Klubmodul henter siden
Bakkeløbet - statement om motionsløb
Henrik Bruun Jensen

  26.04.2019
  12:38
Hejsa
En tanke, som jeg synes er værd at tage op til debat...
 
Jeg synes det er fedt, at Bakkeløbet er med på det statement der er udarbejdet, omkring deltagelse i motionsløb. Altså disse punkter:

  1. Overholde færdselsreglerne.
  2. Rette sig efter løbsarrangørernes anvisninger.
  3. 3.Vise hensyn.
  4. Have respekt for andre.
  5. Kende egen begrænsning.
Jeg synes bare slet ikke det stemmer med, at Bakkeløbet så giver præmier til de 3 bedst placerede på alle ruter.  Jeg er helt med på at deltagerne stadigt vil køre hurtigt, og konkurrere på tid, men der er vel ingen grund til at arrangøren honorerer "ræs"
 
Hvad tænker i andre om det? 
Ole Attermann

  26.04.2019
  15:56
Hej.
Jeg tænker det samme.
Det er præcis derfor at jeg ikke ville hjælpe de andre år.
Hvis det virkeligt er rigtigt at der bliver givet præmier som du skriver vil jeg hermed trække mit uddagn om at hjælpe tilbage. 
Henrik Riis

  26.04.2019
  16:22
Godt tænkt jeg kan derfor også sige at det netop er
Besluttet at der i år og fremefter IKKE er præmier til de hurtigste
Atf denne simple grund at vi ikke opfordre til race
Mvh Henrik Riis
Allan Rene Jakobsen

  27.04.2019
  12:56
Hej  
Man siger at jo ældre man bliver jo klogere bliver man, så godt at se at man fra Bakkeløbet bakker op omkring disse 5 tiltag du skitsere herover Henrik B.  
Man bør nok hurtigst muligt stoppe med at have præmiepodie til de hurtigste,stoppe tidstagningen, have startgrupper på max.50 personer. Lade være med at have folk stående i de store farlige vejkryds og prøve at stoppe anden færdsel. Jeg har i et par år ikke være med som hjælper, af to årsager, jeg var i starten lidt pist på at der ikke var ret mange af klubbens andre medlemmer som ville være med til at hjælpe og jeg følte mig utryk ved at dirigere trafikken, i år har jeg så tilbudt at ville lægge egen bil til,og køre rundt på ruten og yde lettere mekanisk cykelhjælp samt køre evt. folk med større defekter retur til Hørning, dette er der blevet takket nej tak til fra Bakkeløbsledelsen, med den begrundelse at det ikke er blevet annonceret,og man ikke var sikker på at man måtte lave den slags transport af deltagere for myndighederene. Jeg har istedet fået tilbud om at stå i et depot,dette har jeg i år takket ja til. Jeg er af den opfattelse at man måske fra klubbens side skal trække sig som medvært til Bakkeløbet, med den manglende opbakning der er fra klubben medlemmer til at hjælpe er det måske bedre at andre foreninger overtager rollen  som medvært, jeg vil personligt hellere give mere til klubkassen igennem kontingent,end stå med det ansvar det er at lave motionscykelløb. Ps. og undskyld mine tidligere udfald mod jer,som jeg har skældt ud i skrift og tale pågrund af den mangledene opbakning til at hjælpe Bakkeløbet, jeg er blevet mere blid og syntes jeg selv også lidt klogere.
Hilsen Rene 
 
Jeannie Klindrup

  29.04.2019
  10:15

Hej Alle

Årsagen til at der igen i år var blomster til de 3 første og tidstagninger, er at det har været annonceret på Bakkeløbets hjemmeside og FB-side - og hvor der nu ellers har været info om løbet - siden sidste års afvikling.
Der var allerede kommet mange tilmeldinger da de nye tiltag blev vedtaget, og vi har som arrangører ikke følt vi kunne ændre på betingelserne "så sent" i forløbet. Planen er at Bakkeløbet til fulde følger det statement vi har tiltrådt ved næste Bakkeløb, herunder at der ikke er præmiering af de hurtige.

Jeg stod selv ved krydset ved Vestbirk, og det var mit indtryk at der generelt blev kørt noget pænere end der plejer. Jeg håber det ikke kun var der, men en generel tendens.
Bakkeløbet giver igen i år et godt tilskud til kassebeholdningen, og det håber vi det fortsat vil :-)  
 
/Jeannie 
 

Vores Sponsorer